STÄNGSEL & GRINDAR

Stänga inne eller stänga ute?


Vi har många års erfarenhet av att montera stängsel, grindar & bommar. Allt från gånggrind till komplett avgränsning inklusive håltagning, schaktning, röjning mm.


Objekten kan komma i olika format, allt från säkerhetsklassade fastigheter, skolor till bilfirmor. Många gånger krävs det speciallösningar för att möta kundernas och objektets behov och förutsättningar. 


Behöver du en gsm- eller radiostyrning till din grind eller bom? Det fixar vi!


STÄNGSEL


Vi erbjuder och monterar bland annat följande produkter inom stängsel :


 • Flätverks/nätstängsel
 • Palissadstaket
 • Säkerhetsklassat  stängsel
 • Panelstaket
 • Taggtråd


GRINDAR


Vi erbjuder och monterar bland annat följande produkter inom grindar både manuella och automatiska :


 • Vikgrindar
 • Skjutgrindar
 • Slaggrindar
 • Vertikalgrindar
 • Gånggrindar
 • Rotationsgrindar
 • Radio & GSM styrning
MER OM STÄNGSEL & GRINDAR HITTAR NI HÄR

INDUSTRISTÄNGSEL

Industristängsel kan komma i många olika utföranden och kan anpassas samt integreras med grindar och bommar. Fabriks-, lager- och distrubitionsbyggnader är klassiska fastigheter som vi hjälper med denna typ av områdesskydd. Även lagerförvaring utomhus hjälper detta skydd till med effektiv för att motverka stöld och skadegörelse.

ELEKTRISKA STÄNGSEL

Elstängsel blir allt mer populärt i Sverige och används som ett effektivt områdesskydd för att skydda fastigheter och egendom. Lösningen på elstängsel går även att integrera till grindar. 

FLÄTVERKSTÄNGSEL

Flätverkstängsel (mer känt som nätstängsel) är det stängsel som spänner sin vidd & behovsområde från den lilla skolan till den stora industrin. Användningsområdena är många och går dessutom att anpassa till områden som har särskilda skyddskrav.

PANEL & PALISSADSTÄNGSEL

Panelstängsel tar ditt områdesskydd till nästa nivå efter flätverksstängslet. Dessa kommer i olika typer av utföranden och utseende. 


Palissadstängsel är ett gediget och snyggt stängsel som dessutom fungerar alldles utmärkt att sätta i ojämna terrängförhållanden. 

Att ge ett säkert skydd för våra förskole- & skolbarn är viktit och vi erbjuder områdesskydd där de befinner sig för att kunna ha en säker skolgång i sin utbildning. 

FÖRSKOLOR & SKOLOR

GRINDAR & AUTOMATIK

Att skapa effektiva flöden och områdesskydd med grindar kan vara avgörande i den logistiska verksamheten. Beroende på det dagliga flödet och användningsområdet finns olika utbud av grindar och automatik som vi skräddarsyr och erbjuder. 

Referensobjekt

MANUELLA GRINDAR

Här har vi satt upp en grind för att möjliggöra snörröjning hos kunden. Vi skräddarsyr och anpassar efter dina behov. 

Manuell grind, skjutgrindar, snabbgående vikgrindar

FLÄTVERKSSTÄNGSEL

Extra säkerhet i detta stängsel monterades som fallskydd som komplement till befintligt bilräcke.

Områdesskydd flätverksstängsel

DUBBEL SKJUTGRIND

När flödet är viktigt finns många varianter av skjutgrindar. Här syns en extra bred variant för att möta beställarens logistiska behov. 

Skjutgrind med automatik