Om oss

Vår vision och våra tjänster

Gränslös styrka i relation, lösning och leverans

Efter många år inom branschen startade Andreas Sjödin ASiL AB med ambitionen att leverera lösningar och leveranser till våra kunder som är utöver det vanliga. Idag tar vi stor ära i att det är vårt signum och inget vi tullar på. En värdering som genomsyrar hela bolagets alla rum. Det innebär att vi tror på genuina relationer inom företaget likväl som med våra kunder och samarbetspartners.


Vi levererar allt från stängsel, grindar, portar och konstruktioner av olika dess slag. För att inte glömma vår serviceavdelning som ser till att den dagliga driften hos våra kunder fungerar. Idag utför vi arbeten hos bland andra en av Sveriges störta energibolag till bilfirmor, den mindre företagaren eller skolan på landsbygden. Våra tjänster och produkter sträcker sig långt. 

I en värld där saker och ting händer väldigt fort är vi mån om att det som skall utföras blir enligt plan och att du som kund blir nöjd. Därför lägger vi stor vikt på dialogen med våra kunder. Att återkoppla och löpande hålla dig som kund uppdaterad på vad som händer. Från ax till limpa. Vi tycker att det är lite skrytit att säga att man är expert på något men faktum är att vi är riktigt grym på att hitta lösingar på våra kunders behov. Både praktiska men även som är ekonomiskt gynsamma för beställaren.

För att leverera som det företag och partner som vi vill vara är vi helt övertygad om att de som jobbar hos oss mår bra, har roligt tillsammans och har rätt förutsättnigngar att lyckas. Vi lägger därför stor viktg och tid att jobba med att bygga och bibehålla en stark företagskultur. 


Vi ser oss själva som en del i ett fint kretslopp där alla ska må bra och vara nöjda.