Portar & Lasthus

Vikportar & Slagportar


Vi tillgodoser våra kunders behov och önskemål genom innovativa konstruktionslösningar och kundanpassningar. Vikportar kan komma i utföranden allt ifrån att vara två till åtta-delade, inåtgående eller utåtgående och kommer i stort sett alla dess färger som finns.


De tillverkas av varmförzinakde stålrör som är beklädda med varmförzinkad profilplåt i ett antal standardkulörer. Vi levererar även designade portar med glaspartier. Så förutom funktion kan ni även få en riktig snygg port. 


Ni väljer själv om porten skall vara motor- eller handmanövrerad. Dessutom kommer portarna med energiglas, du kan välja till typ av lås, spanjolett, dörr osv. 

Lasthus och portar

Lasthus & lastbryggor


I en värld som bara går fortare och fortare är det viktigt att logistiken har rätt förutsättningar. Effektiv av- & pålastning av gods från fordon är därför en viktig parameter i den moderna logistikvärlden. Vi leverarar lasthus, lastbryggor, vädertätningar och övriga tillbehör inom detta område. 


Utöver det servar och reparerar vi även lasthus & lasbryggor. 

Takskjutportar


En takskjutport är en bra lösning om du vill spara golvyta i det utrymme porten skall finnas i. En skjutport passar bra inom olika typer av brukarområden. En takskjutport är en smidig och ekonomisk lösning som också motverkar buller och kallras gentemot ett kallager. 


Även dessa portar behöver många gånger kundanspassas då det kan vara tight om utrymme och begränsningar. 

Skräddarsydda lösningar


För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med vår lösning. Därför är vi mån om dialogen med er för att vi ska hitta rätt produkt och lösning utifrån de förutsättningar som finns. 

Vi skulle vilja säga att det är här vår styrka ligger och som gör att vi får fortsatt förtroende hos våra befintliga kunder men även nya kunder. Vi realiserar era önskemål på bästa sätt. 


Vår vison handlar om gränslös styrka i relation, lösning och leverans till dig som kund och vi jobbar hårt för att efterleva den i mötet med oss från start till mål. Lasthus och portar

Låt oss prata portar!

Slå en signal!